NANOTECH SILOX

19.01.2020 20:07

Nanotech Silox, představuje nejmodernější a nejvýkonnější řešení pro ochranu vertikálních fasád proti stárnutí. Díky technologii Paulin Clean Active se čistota filmu po dešti a větru automaticky obnovuje, přičemž povrch je delší dobu suchý a čistý a ve skutečnosti je “samočistící”.
Nanočástice technologie Paulin Nano dávají filmu pevnost, stálost barev a odolnost proti stárnutí mnohem větší než tradiční vnější nátěr. Silná koncentrace siloxanových pryskyřic umožňuje získat extrémně vodoodpudivý a vysoce prodyšný produkt. Velmi nízký příjem nečistot v kombinaci s přípravkem Paulin Preven Plus charakterizuje produkt jako zvláště houževnatý při prevenci plísní a řas. Vynikající pro nové aplikace, ale vynikající také na povrchy, kde je nutné obnovit nátěrový film, aby se fasáda vrátila do nového života. Samočistící fasádní povrchová úprava na bázi nanotechnologií. Prodyšná, vodoodpudivá, odolná proti růstu plísní a řas. Na bázi siloxan-akrylátů, nanosilikátů,  lamelárních plniv, křemičitého kameniva, pigmentů a biocidů. Splňuje normu EN 15457 (Odolnost proti růstu plísní) a EN 15458 (Odolnost proti růstu řas).

Použití: Jako exteriérová povrchová úprava pro dekoraci vnějších stěn, kde požadována vysoká odolnost proti špíně, prodyšnost, vodoodpudivost, výborná odolnost proti růstu řas a plísní. Barva je vhodná zejména pro revitalizaci starých nátěrů.

www.youtube.com/watch?v=A7GOr7qbh8g&t=1s

https://www.paulin.cz/24914-nanotechnologie